Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Taci

addikt

válasz adatfalo #6970 üzenetére

Hmm, elő jött egy probléma, jó eséllyel Wordpress-eredetű, hátha tudjátok is rá a megoldást.

Mintha rosszul kezelné a "magasságot" (height). A CSS fájlokban lévő magasságra vonatkozó értékeknél is teljesen bekavarodik (pl. height: calc(100% - 15px); ), illetve JS-ben lévő "magasságkezelésnél" is teljesen elvérzik (pl. scrollHeight = $(document).height(); ).

Ezek mind tökéletesen működnek, ha a "béna" módon illesztem be a kódot, viszont ha a "szép megoldással" (külön sablon template-be), akkor az ehhez kapcsolódó oldalelemek teljességgel szétesnek. Minden más (úgy tűnik) rendben van ezen kívül.

Kipróbáltam másik sablonnal is, ugyanígy rosszul működik.

Így hirtelen most ezt a StackOverflow-bejegyzést találtam, ami szintén ezt a problémát említi:
    https://stackoverflow.com/questions/35433385/div-height-100-not-going-along-with-bootstrap-and-wordpress
    Van megoldási javaslatuk (!important minden ilyen elemhez), viszont ugye ez csak CSS-t érint, a JS-szkriptjeim így is elvéreznek, plusz nem szeretném az amúgy tökéletesen működő CSS-t emiatt bántani. Akkor inkább maradok a "béna" módszernél.

De hátha ti tudjátok, mi és miért történik, és főleg hogyan lehet ezt orvosolni, de ha lehet, a Wordpress oldalán.

Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés