Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaccss
tag
válasz
adatfalo #2784 üzenetére
Nem értem. Miért kéne bármit letöltenem és telepítenem, hogy a WP-en képgalériát tudjak csinálni?
A WP szerveren lévő szerkesztőt akarom használni, hogy a WP-re rakjam fel az oldalamat, a szöveget, a képeket, és ágyazzam be a YT videóimat.
Itt van ez, min. 200 oldalas a leírás. http://wphu.org/wordpress-kezikonyv/
1 hete néztem ezt, de csak ezt olvastam el:3.1. A WordPress telepítése
A WordPress használatához szükségünk lesz egy kiszolgálóra (más néven szerverre), ahol az oldalunk működhet. Ehhez igénybe vehetünk egy tárhelyszolgáltató céget, vagy akár saját kiszolgálót is üzemeltethetünk. A legtöbb hazai tárhelyszolgáltatónál egyszerűen csak annyit kell tennünk, hogy letöltjük a WordPress magyar nyelvű változatának legfrissebb kiadását a hu.wordpress.org oldalról, majd feltöltjük a szolgáltatónk által biztosított mappába. Vannak olyan szolgáltatók is, amelyek rögtön kész WordPress oldalakat kínálnak. Ilyen például a WordPress fejlesztéséért is felelős Automattic által működtetett wordpress.com, amely egy alap WordPress oldalt kínál ingyenesen, az extra szolgáltatások igénybe vételéért azonban fizetnünk kell.
Ebből azt gondoltam, hogy hiába telepítem a WP-t, a nekem kellő funkciókért úgyis fizetni kell, akkor meg miért csináljam, ott a WP szerkesztő. Ezért nem kerestem tárhelyet se.
Mire megyek a linkelt gallery pluginnal?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest