- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Sziasztok! Nagyon kellene csinálnom egy fotós oldalt magamnak. Ezerszer megfogadtam már, hogy belevágok és megfogadom Barna tanácsát, hogy lejárt a sablonok kora, csináljam magmanak. De annyira minimális időm van leülni így kreatívkodni, hogy figyelembe véve azt, hogy pár hónapja azt se tudtam mi az a wp, sok esélyt nem látok arra, hogy össze elementorozok magamnak valamit.
Találtam viszont most egy elementor template-et ami eléggé tetszik, sőt, azt mondom, hogy nekem nem is kell több annál mint hogy lássa az ügyfél, hogy ki vagyok mi vagyok hol ér el, milyen árakon milyen típusú képeket kap tőlem. Ez a template kit 1-2 oldalából de akár 1-ből is akár összehozható, legalább is én a naív fejemmel így gondolom.
Ha domain+tárhely megvan, nagy hülyeség lenne egy ilyen template kitet magamra szabni? Őszintén szólva amit tud az tetszik, és nem igazán tudnék magamtól jobban építeni. Valamiért ha látom akkor tudom, hogy tetszik-e de ha nem látom akkor nem tudom addig a szintig elvinni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- BestBuy topik
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- PlayStation 1 / 2
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Fűnyíró topik
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Hirdetés
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest