Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Sziasztok! Nagyon kellene csinálnom egy fotós oldalt magamnak. Ezerszer megfogadtam már, hogy belevágok és megfogadom Barna tanácsát, hogy lejárt a sablonok kora, csináljam magmanak. De annyira minimális időm van leülni így kreatívkodni, hogy figyelembe véve azt, hogy pár hónapja azt se tudtam mi az a wp, sok esélyt nem látok arra, hogy össze elementorozok magamnak valamit.
Találtam viszont most egy elementor template-et ami eléggé tetszik, sőt, azt mondom, hogy nekem nem is kell több annál mint hogy lássa az ügyfél, hogy ki vagyok mi vagyok hol ér el, milyen árakon milyen típusú képeket kap tőlem. Ez a template kit 1-2 oldalából de akár 1-ből is akár összehozható, legalább is én a naív fejemmel így gondolom.
Ha domain+tárhely megvan, nagy hülyeség lenne egy ilyen template kitet magamra szabni? Őszintén szólva amit tud az tetszik, és nem igazán tudnék magamtól jobban építeni. Valamiért ha látom akkor tudom, hogy tetszik-e de ha nem látom akkor nem tudom addig a szintig elvinni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ehhez a mini PC-hez egyszerűen csatlakoztathatunk külső videokártyát
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest