Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

- 
			  LOGOUT WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ear001 addikt Egy érdekes hibába futottam bele a blogomon. Néhány bejegyzést szeretnék más nyelven is elérhetővé tenni, így feltettem az mqTranslate plugint. Ez nagyjából pont azt tudja, ami nekem kéne - de csak egy új bejegyzésig volt jó. Utána például ha angolra váltottam, akkor megmutatta azokat a bejegyzéseket, amikből volt ilyen nyelvű változat - de magyarul. A keresés viszont csakis angol nyelven működött. Nem tudtok egy jó plugint erre? vagy valami tuti módszert, hogy az alternatív nyelvű változatok elérhetők legyenek? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest