- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Csak a számomra megfelelő megoldát itt sem találom. Otthon Office XP van, abban ezt simán meg tudtam csinálni, de ez a 2003-as verzió egy nyűg..
-
Dufresne
addikt
Sziasztok!
Kérdésem, hogy office 2003-as word-be hogy a jó francba lehet azt végrehajtani, hogy az élőfej és élőláb csak az első oldalra legyen alkalmazva és a többin ne akarjon ilyet berakni a progi egyáltalán?
Mindig ahogy új oldalra jutok automatikusan bedobja az élőfejet és nemtudom törölni. Szakaszokra már feltudtam bontani, de szakaszokat sem tudom törölni. A kretén súgó meg élőfej törlése alatt annyit ért, hogy hogyan lehet belőle törölni magát a szöveget és nem az élőfejet
Szóval hlp pls -
Dufresne
addikt
Kérdésem, hogy ha a doc-ban marad 1 felesleges üres oldal, azt hogy lehet törölni/eltávolítani. Most nem jut eszembe és nem találok rá gombot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest