Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pinya007
aktív tag
Kicsit hanyagoltam formázást, inkább szöveget írogattam.
Agyhugykövet kapok ettől az oldalszámozástól!
5. oldalon van a tartalomjegyzék, mindenhonnan eltávolítottam oldaltöréseket, szakasztörést (új oldal, vagy folyamatos) tettem 5 oldalra, kipróbáltam 6 oldal elejére beszúrva, DE semmi változás!!!
Beszúrom oldalsázmot, és szépen megszámozza első 5 oldalt is, aztán hatodikon újrakezdi számozást. ÁÁÁ
-
Pinya007
aktív tag
Köszi a tippet, igen élőláb-ban kell számozni oldalakat, de nem oldotta meg problémát.
Kezdő oldalszámot be tudom állítani, de azt is az első oldaltól, vagy max a másodiktól kezdi(ha ''Oldalszám az első oldalon is'' elől kiveszem pipát) .
Nekem arra lenne szükségem, hogy a most 6. oldaltól kezdődjön 1-el a számozás. Vagy inkább tegyem az első pár oldalt külön doksiba? -
Pinya007
aktív tag
Sziasztok!
Megoldható, hogy egy Word doksiban ne az első oldaltól induljon az oldalszámozás?
Nekem történetesen a hatodiktól kellene hogy induljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest