Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Azt a billentyűkombinációt szeretném megtudni, ami pl. egy táblázat kijelölt oszlopában az összes szót csupa kisbetűssé / nagybetűssé / nagy kezdőbetűssé alakítja. -
Apollo17hu
őstag
hi
Már elég régóta azt játssza a Word-öm (2k), h szimbólum beszúrása után - ha másolni próbálom a beszúrt szimbólumot, akkor - hibaüzenettel bezáródik. Többször is újraraktam az Office-t, de a probléma még mindig fennáll.
Ötlet, h ez miért lehet?
-
Apollo17hu
őstag
válasz
strike-force
üzenetére
úgy tudom, ilyesmit inkább csak Excel-ben lehet csinálni az Oldalbeállítás menü alatt
-
Apollo17hu
őstag
Ezt nem tudtam, hogy a beszúrandó objektumokat bármelyik Office alkalmazás használhatja.
De végre sikerült a telepítés (CD-ről). Nemigazán értettem az opciókat, amik fel voltak sorolva (Sajátgépről fut, CD-ről fut, első indításkor telepítődik), de valószínűleg a nekem megfelelőre hibáztam rá, így már használhatom.
-
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Mivel kapcsolódik a címhez, ide írom a problémám:
Az Office telepítése után - amikor egyenletet szerettem volna beszúrni egy Word-fájlba - azt vettem észre, hogy nincs telepítve a Microsoft Equation Grapher (assszem, így hívják), ami az egyenletszerkesztést teszi lehetővé. Megnéztem magát a Word-öt, de sehol sem találtam benne telepítési lehetőséget. Ezután elővettem az Office telepítőcédét, és azon kerestem, de sajnos nem találtam meg az egyenletszerkesztőt.
Tehát a kérdésem: hogyan tudom telepíteni (és honnan) a Word egyenletszerkesztőjét?
(A Beszúrás / Objektum... menü alatt kéne elvileg lennie egy listában az Equation Graphernek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest