- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wegener #1214 üzenetére
Hali!
Úgy értettem, hogy A4-es oldalon készíted el amit kell. Ebbe az A4-es oldalba beszúrsz egy 1x1-es táblázatot(egy cellát ha úgy tetszik). Ennek a táblázatnak beállítod a méreteit egy B5-ős pl boríték méreteire fixen, majd a táblázatot középre igazítod.
Abban a cellában kell kivitelezni, amit kell...
Nem egy szép megoldás tudom, de ebben az esetben hasznos lehet és kivitelezhető, mert már én is kényszerültem ilyen megoldásra(szerencsére talán 2x pályafutásom során) és működött...
Fire.
-
válasz
wegener #1212 üzenetére
Hali!
Mivel nem tudom, hogy mit tartalmaz a doksi, ezért elsőre azt mondanám, hogy legegyszerűbb ha középre van igazítva az anyag és a felső margóhoz. Így a legnagyobb az esély, hogy A4-esre nyomva szinte teljes lesz a fedés.(persze ez függ a nyomtató pontosságától is)
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest