- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, hogy a billentyűzetszűrés be van kapcsolva (bár az az egész OS-re hatással van, nem csak a Word-re)
1. Ha esetleg a tálcán látsz egy ilyen ikont, akkor duplakatt rajta és szedd ki a pipát a bejelölt helyről és OKézd le.
Ha nincs is ott ez a kis ikon, akkor a Vezérlőpulton keresztül is elérheted itt:
Vezérlőpult\Könnyű kezelés\Kezeléstechnikai központ\Billentyűszűrés beállítása
(Ez W7 alatti elérés, most nincs előttem W8.1 vagy W10, lehet, hogy ott is ezen az útvonalon van vagy hasonlón...)2. Nyiss meg egy doksit a Word-ben és tartsd lenyomva legalább 10 másodpercig a JOBB SHIFT-et... Látszólag nem fog történni semmi, de ha felengeded, akkor helyre áll a rend.
Ha meg esetleg pont, hogy 10 másodperc után feldob egy ablakot (billentyűzetszűrés "címmel", akkor válaszd a NEM-et, de akkor nem is ez volt a gond)huliganboy
Csak a Word csinálja ezt vagy az Office többi alkalmazása is?
Ha intézőben ütsz ENTER-t (vagy kattintasz duplán) egy doksin, akkor mi történik? -
KMT
addikt
Szerintem itt már nem tudjuk, hogy mit akarsz. Az előző válaszolónak úgy jön le, hogy több oldalról van szó. Én meg úgy értem, hogy állítgatni akarod álló és fekvő közt, de hogy minek...
A bal oldali képen a táblázat aktív, ezért a menük között fent megjelent kettő új. Na ott tudod beállítani, hogy hogyan nézzen ki a táblázat az oldalon belül. Mint ahogy írtam, van olyan, ami a margóhoz húzza szét. -
Az a gond, hogy nem tudom, hogy egyáltalán hogy fordulhatott ez elő...
Nézd meg, hogy esetleg background-ként tette-e be, ha igen, akkor ott kilőheted. Ha nem, akkor a kijelölés lenyílóból(szerkesztés csoportban van remélhetőleg(nem emléxem már biztosan a 2007-re)) válaszd az objektumok kijelölését és ezt követően kattints a "háttérre"/mintára. Ha így kijelöli, akkor DEL gomb és remélhetőleg kitörli.Ha nem boldogulsz vele és az anyag publikus, akkor írj privátot és ott megadom az email címem, ahova elküldheted a doksit, talán tudok vele mit kezdeni.
(Az időjárás miatt ma nem kockáztattam meg, hogy elinduljak, ezért ma többet leszek PH!-n is és lesz időm a feladatra is) -
-
localhost
Közösségépítő
1. "végigsöpröd" = kijelölöd a törlendő oldalt illetve a tartalmát, majd leütöd a [Del] gombot.
2. Sehogy. A nyomtatási nézet való arra, hogy úgy nézzen ki a dokumentum a képernyőn is ahogyan a nyomatásban is. z a formátum a valódi, a vázlat nézet a dokumentum áttekintésére való nem szerkesztésére de különösképpen nem formázására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Macbook White 13" unibody
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged