Hirdetés
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ajánlom neked a Frontpage nevű Microsoft terméket honlap szerkesztéshez. Én annó '98-'99-ben szerkesztgettem vele, és tetszett a könnyű kezelhetősége. Működik az egérkattintásos módszer, de lehet a tag-ekkel is szerkeszteni.
-
Gabás
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Úgy látszik, te nem értesz:
1. attól, hogy wordban html-ként lementesz valamit, az attól nem lesz igazi, minden részletében szerkeszthető weblap. Meg tudod nyitni a dokumentumot a böngészőben, de mindent a wordban kell beállíts, tehát bemásolod a képeket, bírod színessel a szövegeket etc. Hogy a hátteret hogy fested ki wordban? fogalmam sincs, valószínűleg sehogy.
2. egy html dokumentum tag-nak nevezett kódokból épül fel, ami egy ''html'' nevezető kóddal kezdődik, oszt még van rengeteg. Mivel te egy színnek a html kódját adtad meg, azt hittem, tudod mi a téma. Ha viszont, ahogy válaszodból tűnik, a copy-paste az alapvető html művelet számodra, és a tag-ek semmit nem mondanak számodra, felejtsd el a kódokat és keress valami kifestős megoldást a háttérszínnek.
3. mod: persze, hogy lehet, csak nem úgy, ahogy te elképzelted
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest