Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fundiego
üzenetére
Ööö, ahogy a képeken van, úgy csináltam...

Létrehoztam egy Excel táblát fejléccel (sorszám/név/dátum), ez képezi a word körlevél alapját, word-ben beszúrtam egy táblázatot(nem 1 soros táblát, hanem több sorost, hogy könnyebb legyen majd copy/paste-ezni később, lásd alább), a táblázat első sorába rendre beillesztettem az adatmezőket (sorszám/név/dátum) ill. a dátum adatmező mögé egy következő rekord nevű mezőt(azóta módosítottam az előző hozzászólásom, van egy plusz link ezzel kapcsolatban, olvasd el), majd a táblázat első (teljes) sorát kijelöltem és másol/beillesztéssel (copy/paste) beillesztettem harmincakárhányszor.(beillesztés után elég ha az F4-t nyomkodod, mert az F4 megismétli az utolsó műveletet, ez esetben a beillesztést)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest