- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1709 üzenetére
Köszönöm a fáradozást!
Közben én is elkészültem a manuális verzióval (agyrém, de haladni kell, még van jónéhány doksi, ennél durvábbak is), így volt egy ellenőrzött verzió is, amivel összevethettem. A rossz hír, hogy pont ugyanazokon a helyeken törött bele a bicskája ennek is, mint az előző verziónak is, pl. annál a résznél, amit az emailben is írtam.Egyre inkább úgy érzem, hogy ez valami Word glitch... Még ha csak az új bekezdés előtti régebben változott táblázatsort jelöltem ki és nyomtam az elfogadást neki, már akkor is egyből elfogadta az egész következő bekezdést... Ezeket valamiért egyben akarja kezelni. Csak úgy működött, ha a cellákban egyesével kijelölgettem a szöveget és nyomtam az elfogadást...
Összeszedtem egy másik makrót is, ami csak annyit csinál, hogy egy táblázatba kigyűjti a változtatások dátumát és helyét. Ez legalább még pontos képet ad, itt már nem akarja egynek venni a különböző részeket. Ebből már ki tudom számolni, hogy mennyinek kéne maradnia. Pl. a következő doksi, amin most dolgozok, 261 oldal és 1317 tracked change. Itt úgy tűnik, hogy már nem jött elő az a glitch, mint az előzőben, a delta már van olyan kicsi (kicsivel 1% fölött), hogy a péntek esti határidőre nézve azt mondjam "Close enough", hisz az új részeket még ellenőriznem is kell. Az élet szép
u.i. címet még nem írtál
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Medence topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest