- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GAI: Poor Volta...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hazli17
aktív tag
válasz
rakkimcer #540 üzenetére
Nekem igazából az első boss, a tehénfejű, lu bu első kör, ami tényleg nehéz volt és sokáig tartott. Viszont lu bu-nál annyira feltápoltam magam, hogy onnan a part 5 szinte könnyű volt. A part 6 ami hozott nehézséget, aztán a vak gyerek egész jó volt, de telenyomtam magam “negative effekt on enemy”-vel, (vagy mi a pontos neve) úgy azért lement.
lajosx az a 3 enemys egész jól lement. Ami sub missionben nekem nehéz volt az a part6 ban az “elektromos” csávó. Viszont az is szerintem azért, mert nem volt jó a szettem.
Pl ez is tetszett, hogy a ruhákon/fegyvereken sok mindent lehetett variálni. Biztos van benne még, lehet az összes achievment miatt lesz majd egy ng+. -
Hazli17
aktív tag
Végigértem a játékon.
Összességében nagyon tetszett! Volt egy-egy boss ami igazi kihívás volt. Főként lu bu, hát ott azthittem megbolondulok.. a part 6 igazán jó volt, talán a leg nehezebb része volt a játéknak. A real player invaderek persze mindig akkor jöttek be, amikor a legnagyobb fight ment a játékban, így nem mindig tudtam lereagálni, hogy mi is történik, de aztán nyertem is ütközeteket a játék során.
hogy ng+ lesz-e, azt nem tudom. Lehet inkább rákanyarodok a sekirora, vagy a nioh/ds szériára.szóval tényleg tetszett, jó kis játék lett, főleg így gamepassba, ingyé.
-
Hazli17
aktív tag
válasz
Kai_Rong #479 üzenetére
Köszi.
Ma meglett, de nem volt egy egyszerű mutatvány.. az utána lévő boss (ami olyan hatalmas, hogy be se fér a képbe) pedig micsoda gagyi lett..
amúgy nagyon tetszik a játék. ha a végére érek, lehet előszedem a sekirot és újra megpróbálom… az ehhez képest milyen szintet képvisel? Egyszer már rápróbáltam, de akkor nagyon nem jött be az irányítás meg a harcrendszer.
-
Hazli17
aktív tag
Sziasztok!
ehhez a csöves lu bu-hoz van valami tippetek? Egyszerűen nem bírok vele.
feléig lenyomom a hp-ját, de onnan egyszerűen nincs tovább…
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Eredeti játékok OFF topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- DIRT Rally 2.0
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest