Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
A következő hálózati felállást szeretném megvalósítani, és ehez kéne segítség:
Adott 1 SMC WBR14T-G EU 108 Mbit Wireless Router és 2 db SENAO ECB-3220 AP. Azt szeretném, hogy a router Wlanját az épület 1-1 másik emeletén lehelyezett AP-kon is el lehessen érni anélkül, hogy a hálózati beállításokat a laptopokon megváltoztatná az ember. A Router tudja a WDS-t és az AP-k is. Egyáltalán a WDS az amit itt használni kell? Mit és hogyan kell beállítani ahhoz, hogy ez menjen. A WDS-t elég beállítani a routeren, vagy az APkon is be kell? Kell valamire figyelni? A másik, hogy DHCP-t szeretnék használni Wlanon. A routerben és az APkban is lehet DHCP szervert állítani. Kell-e mindegyikben külön, vagy elég beállítani a routeren, az APket pedig ''AP'' és ''DHCP Client'' módba kell tenni?
Remélem tudtok segíteni, ez az első ilyen és kicsit szívok vele.
[Szerkesztve]What else?
-
ATM_automata
őstag
Föltettem egy kérdést, de még csak szóra se méltatta senki. Legalább azt mondja meg valaki, hogy WDS-t hogy kell beállítani.
What else?
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem olyan szoftvereket, amivel lehet wlan-t monitorozni és mindenféle infót mutat az elérhető és aktuálisan használt hálózatokról? Esetleg Wlan diagnosztikai szoftver és egyéb wlan technológiához kapcsolódó szoftverek is érdekelnének. Jöhet privátban is, ha valakinek úgy jobb.
Előre is köszönöm: ATMWhat else?
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Egy kültéri wi-fi hálózat eszközeivel kapcsolatban kéne nekem egy kis segítség. Kültéri antennát kéne szerelni egy routerre. Olyan antennát keresek, ami vízszintesen max 180fokban tudja szórni a jelet. 90 foknál mindenképpen nagyobb nyílásszögre lenne szükségem. Tudtok ajánlani valamilyen antennát?
A másik kérdésem az lenne, hogy milyen cserélhető antennás router ajánlotok, ami bírja a strapát?
Előre is köszönöm!
ATM
What else?
-
ATM_automata
őstag
válasz lakatosturbo #7703 üzenetére
Szia,
Én ezt ajánlom. Sok helyre szereltem már és tökéletesen bevált.
What else?
-
ATM_automata
őstag
Egy horgász tó egyik partjáról kéne sugározni a másik felé. Az oszloptól a tó közelebbi partja olyan 150m-re van, a túlpart meg olyan 500-ra. Ha a túlpartig nem is megy el a jel az nem olyan nagy gond, de az oszloptól a tó előtti létesítményekig el kéne mennie, tehát olyan 200m-es körben mindenképpen kéne erős jelnek lenni-e.
[ Szerkesztve ]
What else?
-
ATM_automata
őstag
Két antennát ajánlottak. Ezt és ezt
Arra felhívták a figyelmem, hogy a szektor sugárzónál a vertikális szög minimális, nem szabad magasra tenni.
A körsugárzót azért ajánlotta a forgalmazó, mert állítása szerint ha van rálátás akkor kilóméterről is látszik a jel és lehet elég az is. Hát kíváncsi lennék.
[ Szerkesztve ]
What else?
-
ATM_automata
őstag
válasz lakatosturbo #7713 üzenetére
Tudunk mondani. Amit oda írsz az lesz a wep "kódod", tehát nem a fölötte lévő mezőkbe írt karakterek, hanem mondjuk az, hogy "gizi".
What else?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa