Hirdetés
-
LOGOUT.hu
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika2013
tag
Sziasztok.
Otthoni használatra,média megosztásra ki milyen routert ajánlana 20.000 környékén?
ASUS RT-N18U 600MbpsEzt néztem ki.
Köszönöm -
Lacika2013
tag
Sziasztok.Tanacsot szeretnek kerni.
Adott ket csaladi haz.
A ketto kozti tavolsag kb 20-25m
Ami az internetet szorja, az egy 3 antennas tplink 1043nd
A masik hazban egy dlink go rtn150 es router antenna nelkuli verzio veszi tole a jelet, es adja tovabb repeater modeban.
A problema az, hogy a dlink router nagyonHivatalos gyengen latja sajnos a jelet, es igy nagyon gyenge az internet, es van amikor egyaltalan nincs.kozelebb nem tudom rakni oket egymashoz, igy is ajtotol ajtoig vannak.
Megneztem a csatornakat, az is teljesen ures, ezt mas nem hasznalja.
Esetleg tudna valaki janlani egy normalis routert ami tudja a repeater funkciot, vagy esetleg access pointot, es eleg eros hogy fogja a masik router jelet?
A ket haz koze nem tudok betenni semmit, mert nincs kihuzva 230, es a kutyak miatt nem is szeretnem.
Koszonom -
Lacika2013
tag
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy 2 szintes ház,plussz a garázs.Jelenleg tplink wifis routerrel ostom az internetet,arra csatlakozik egy másik szintén tplink router ap modeban.
Sajnos a ház előtt,és mögött nincs normális jelem,vagy ha van is,akkor internet nincsen.
Ajánlották,hogy külső routerrel kellene megoldanom,hogy kint is legyen normális internetem.
Mikrotik eszközöket ajánlottak,de abbol egy komplett megoldás, 100.000 ft ra jönne ki. -
Lacika2013
tag
Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni.Jelenleg van egy hálózatom Mikrotikes routerrel,és 2 mikrotikes kültéri AP-val.
Sajnos A Garázsban nagyon gyenge a jel erősségem.
Ezt szeretném javítani ugy,hogy az egyik kültéri helyére felteszek egy kültéri routert,majd abbol az ap-t lehúzom a garázsba.Jelenleg az AP POE-n kapja a tápot,mindenképpen olyan router érdekelne,amit ezzel meg lehet táplálni.Sajnos másik kábelt már nem tudok lehúzni,mert a falon lévő lyukon már több nem jön át
Milyen routert ajánlanátok,ami kültéri,és van POE portja,amivel az ap-t tovább tudom vinni a garázsba?
Köszönöm. -
Lacika2013
tag
Az AP-k típusa Rbwapg-5hac-T2Hnd
2 szintes a ház,plussz a garázs.
Az egyik AP a ház előtt a második szinten van felfogatva, a másik AP pedig hátul,szintén a második emeleten.Azért kellene wifis router,hogy kiváltsam az AP-t,és abbol tovább tudjam hozni a garázsba az egyik AP-t -
Lacika2013
tag
Sajnos a kabelezes,teljes mertekben kilove.Vegig kellene kabelcsatornaznom az egesz hazatEzert maradnek ennel a megoldasnal,ha lehetseges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Windows 7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest