- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Roba
tag
válasz
gyuri81
üzenetére
Üdv!
Jobb egérgombot megnyomod, kiválasztod az Nvidia megjelenítő sort, ekkor nekem beadja a monitorom nevét. Erre a sorra kattintva a videókártya adatai láthatók a klasszikus control panelben. Ha az újabbik control panel jön be, akkor a fölső sorban a nézetnél válthatsz klasszikusra. Teljesítmény & Minőség beállítások sorban a V-sync-et (függőleges szinkronizálást) engedélyezed. Egyszerű, menni fog.

-
Roba
tag
Sziasztok!
Kalauzkövet találtam a régi bányában és a menekültek táboránál, Zdeneknél. Olyasmit olvastam, hogy egy szinttel lejjebb lehet menni az adott helyszínen. Pontosan mire való és érdekelne a pontos jelhasználati sorrend.
THX!
-
Roba
tag
válasz
Szasinka
üzenetére
Hy!
Az Alvinos küldetést megcsináltam, utána Alvin beszélt valami nagy halról (gondolom a Dagon) és együtt mentünk Berengárhoz, aki a tűznél ült. Ezek után a Tó úrnője oltáránál megtaláltam a barátságos vodián papot. Igen ez volt a megoldás. Megvan a végigjátszás, de én önállóan és tetszés szerinti sorrendben csináltam eddig is a küldiket, nem gondoltam volna, hogy ez gondot jelenthet.

Köszönöm még egyszer!

-
Roba
tag
válasz
Szasinka
üzenetére
Helló!
Az 1155 #-ből kiderül, hogy Juliantól megkaptam az alabástrom figurát, a barátságos vodián paptól meg meg kellene kapnom az arany karkötőt és ezekkel együtt kellene elmennem a Tó Úrnőjéhez. A barátságos vodián pap elküldött Berengárhoz a kriptába és azóta nem találom a b. papot. Utána hiába irtom a tóparton a Dagon követőit, már a Szirtes-szigeten is kerestem, de egyszerűen semelyik időszakban, sehol sem találom. A küldetés nyomonkövetése után a csónakhoz mutat a jelzés, utána a Szirtes-szigeten meg a Tó Úrnőjéhez. Régebbi kimentésem nincs, meg vagyok lőve. Esetleg egy patch segítene, vagy egy IV. fejezeti kimentés.

-
Roba
tag
válasz
Don Davido
üzenetére
Üdv!
A papot seholsem találom továbbra sem, régebbi kimentésem meg nincs.
-
Roba
tag
Sziasztok!
A gondom az, hogy voltam a Szirtes szigeten is és a Dagon oltárnál is, de ott sem találom a papot. Igaz éjszaka voltam, nem tudom, hogy a napszaknak van-e jelentősége.
-
Roba
tag
Üdv!
A 4. fejezetben vagyok, Juliantól megvan az alabástrom figura. A tó úrnőjéhez kell menni a másik ajándékkal is, melyet a Vódián paptól kapnák meg, de sehol sem találom. Hol keressem?
Köszi.
-
Roba
tag
Sziasztok!
Amikor Adda hercegnővel vízszintesbe helyezkedtem, akkor leesett a farkasmedálom a földre. Ennek későbbiekben milyen jelentősége lesz?
Észrevettem, hogy a tűzsebzés után azokat az elleneket is meg tudom sebezni erős stílusban, melyeket tűzsebzés nélkül csak gyors stílusban tudnám (too fast), pl. Bestia, szúrcsohó, stb.Köszi.
-
Roba
tag
Üdv!
Az # 576-ra tudja valaki a választ?
-
Roba
tag
Hy!
Köszi, sikerült lejutnom a kazamatába, találkoztam Vincenttel és Jethro őrrel. Leadtam a kukorix fejét, a ládámból csak a cuccaim egy részét vettem magamhoz a helyhiány miatt. Thaler orgazdának eladtam az ékszereket, Kalksteinnek meg az egyéb testrészeket, a törpkovács segédjének a buzogányt. Azon filóztam, hogy 3 db.kék vagy 2 db. kék és 1 db. piros meteorból készítessek kardot. Végül a tisztakék mellett döntöttem, mert úgy gondoltam ha már van egy pirosom, abból is kigyűjtöm a 3-at a speckó tulajdonságai miatt. Lett helyem is, visszamentem, hogy a ládámból a maradék cuccaim javát magamhoz vegyem. A ládámban volt még egy kard, ami az előző nyitáskor nem volt benne: a 2 kék és az 1pitos meteorból készült kard. Jethro mégaz elején mondta, hogy van a ládában pár értékes dolog. Kipróbáltam mégegyszer, ugyanúgy ott volt, viszont ha a pirosat tartalmazó kardot vettem meg, akkor a kazamatás ládában nem volt benne a kék. Ez valami bug? Most már két meteor kardom van. A witcher acélkardot eldobhatom, mert kevesebbet sebez, mint a két meteorkard? Hogyan tudnám az ezüstkardra a naprúnát rákovácsoltatni? Vagy esetleg egy kardra egy rúnából tööb is kell? ( Talám mintha írta volna, hogy 3 kell belőle.)
Köszi!
-
Roba
tag
Hy!
Vissza szeretném kapni a cuccaim, leadnám a kukorix fejét is, Vincent állomáshelyén csak zárt kaput találok. Beszélnék az őrrel és a fogollyal is. Merre menjek?
THX.!
-
Roba
tag
Hy!
Az erőhelyen mi a teendő? Egyes fegyvereknél írja a sebzést (pld. a buzogánynál). A temeriai acélkardnál a sebzés-20%, a rend kardjánál pedig -10%. Ez azt jelenti, hogy a witcherkardnál annyi %-kal sebez kevesebbet a fegyver?
Köszi.
-
Roba
tag
Üdv.!
Vizima városába megvan az engedélyem, de börtönbe zártak és elvették a cuccaim. Bestia túlvilági nyoma fontos összetevője egy italnak, melynek elfogyasztása után egy ezüst pontot kapok, melyet még nem készítettem el. Kérdésem az, hogy később minden cuccom visszakapom? Vesnára visszatérve: a falusiak leölése után valószínűleg erről a küldetésről lemaradtam.
-
Roba
tag
Üdv.!
Elő a barlangos mentésekkel, megcsináltam mediumon Abigél oldalán! Jelek használata nélkül, fejlesztés nélkül (mind a 27 bronz pontom megvan még). Piszkosul berágtam rájuk, de elintéztem őket. A csoportos stílust választottam és úgy helyezkedtem, hogy Abigail-t ne sebezzem, közben ő tápolt engem. Harc előtt megittam egy rőtt bagolyt, egy fecskét, aztán gyepálás, de csak a bestiát( a stílus miatt a többi is sérült). Mikor az életemnek csak a 40%-a volt meg, akkor körbe-körbe futás, és még egy fecske ivás. Amikor a bestia elpatkolt, a többi elő bargeszt is eltűnt. Aztán jöttek a falusiak, meg a tiszteletes, mindenkit le kellett kaszabolnom, mert végezni akartak velem.

Hajrá mindenkinek!

-
Roba
tag
Sziasztok!
Meditáció közben hozzáférek a bronz pontjaimhoz. Abigael oldalán nem bírok a pokolkutyákkal, főleg a vezérdöggel.
Egyszerűen nem bírok életben maradni. A másik oldalon kinyírtam őket, könnyebb életben maradni, de én Abigael-lel akarok tovább menni. Ha esetleg tudtok más fórumot vagy magyar Witcher oldalt azt megköszönném, illetve azt is, hogy mit célszerű első körben fejleszteni.Please help!
THX!

-
Roba
tag
Üdv.!
A pokolkutyával még nekem is meg kell küzdenem. Viszont az összes bronz pontom megvan, még nem fejlesztettem semmit. Nem magyar a menü, előtte még le kell fordítanom. A bökkenő az, hogy a H betű lenyomásával bejön a "fejlesztő menü", de a pontjaimat nem találom. Mivel tudnám előhozni?
A game SIRÁLY!
-
Roba
tag
Üdv.!
Declan Leuvaarden megkért kutassam fel a barátját a barlangban, a falak alatt. A koponyáját megtaláltam, el kellene temetni és utána beszélni Leuvaardennel. A temetés ügyében a tiszteleteshez kell menjek?
THX!
-
Roba
tag
Üdv.!
Légyszi írjátok le hogyan kell Triss főzetét lépésről lépésre elkészíteni.
THX!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest