Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Roba
tag
Sziasztok!
Meditáció közben hozzáférek a bronz pontjaimhoz. Abigael oldalán nem bírok a pokolkutyákkal, főleg a vezérdöggel.
Egyszerűen nem bírok életben maradni. A másik oldalon kinyírtam őket, könnyebb életben maradni, de én Abigael-lel akarok tovább menni. Ha esetleg tudtok más fórumot vagy magyar Witcher oldalt azt megköszönném, illetve azt is, hogy mit célszerű első körben fejleszteni.Please help!
THX!

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyszerűen nem bírok életben maradni. A másik oldalon kinyírtam őket, könnyebb életben maradni, de én Abigael-lel akarok tovább menni. Ha esetleg tudtok más fórumot vagy magyar Witcher oldalt azt megköszönném, illetve azt is, hogy mit célszerű első körben fejleszteni.