Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
sumdudum
tag
válasz
trassher
üzenetére
ígyál egy hóvihar lötyit vagy egy fecskét vagy mindkettőt és akkor még hardon is biztos sikerül jahh és a különleges anyagot tedd el mert egy ezüst pontot kapsz ha kikevered az italt amibe kell, ezt a könyvet asszem a boszorkány adja majd oda neked, ha megmentetted a falusiaktól, ha harc közben kifeküdne akkor csak elájult.
-
-
sumdudum
tag
válasz
CounterBoci
üzenetére
ha soxor nyomod meg egymásután akkor megszakítja az ütést és a feje felett lóbálja a kardot mint ahogy írtad, próbáld ki hogy csak egyszer kattolsz az ellenfélre aztán mégegyszer amikor sárga lesz a kurzor..

eza Hóvihar nevű lötyi tökzsír..^^
-
sumdudum
tag
a konfigomon 1024*768 Low graffon nyomatom így nem szaggat, szal sztem akár high-on is nyomathatod, de low-n is céjp..
^^ egyedüli problémám, hogy kevés a rammom és így a nagytérképeket akár 5percig is tölti 1óra játék után mint a vampire bloodlines(nem egyszer megkajálok mire betölti).. 
-
sumdudum
tag
-
sumdudum
tag
a honlapjukon még mindég azt írják hogy 5nap van hátra, csak amerikába csúszik négy nappal többet. ki érti ezt?!
-
sumdudum
tag
Hali!
Énis várom ám^^
én sem szoktam befektetni játékokba vagyis hát konkrétan csak a diablo 2 meg a fallout 1-2 van meg, de ezt már télleg pofátlanság lenne nem megvenni 8rugóért teljesen magyarul, nemis tudom mikor került utoljára ennyibe egy új játék. ááhh de messze van..
apropó nemtudjátok lesz benne valami online rész? nemigazán találtam ilyesmiről semmit..
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple iPhone 17 - alap
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Sapphire Radeon RX 6700 XT NITRO+ 12GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- PowerColor RX 6600 8GB GDDR6 FIGHTER - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Intel DH57JG LGA1156 ITX alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-540 processzor
- Western Digital WD Purple 6TB - WD60PURZ - Eladó!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest