- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
R1200GS
aktív tag
válasz
Mart10000
üzenetére
Nem feltétlen, ha felrakod a modot. Csak át kell másolni, nekem működött.
Közepes fokozaton játszottam végig, de túl könnyű volt. Nem sok mindenre volt szükségem az utolsó fejezetben. Szóval ha Dandelionnál maradnak a cuccok az sem baj. A végén eladtam majdnem mindent, így 23000 orennel zártam a játékot, aminek azt hiszem az 1%-át vittem át a második részre. Túl sok jelentősége nincs.
-
R1200GS
aktív tag
válasz
R1200GS
üzenetére
Bocsánat, hogy itt magamban szövegelek.
Van egy mod, ami a fogorvosból raktárost csinál. Ha más is hasonló bajba kerülne.
Szerk.:
(#2149) xFreex
Leadtam azt is, és még mindig aktív a küldetés. Pedig megvan a hét fog -
R1200GS
aktív tag
Sajnos azt olvastam nem lehet már vele találkozni. Ezt frankón kitalálták. Nála maradt egy csomó cuccom, pár mellékküldit is meg tudnék oldani velük. Meg úgy terveztem a vége előtt eladok mindent. Elég bosszantó.
Másik dolog, leadtam 7 fogat a törpének, és nem lett vége a küldinek? Ez lehet bug?
-
R1200GS
aktív tag
Lehet még az 5. fejezetben találkozni Dandelionnal a vége előtt?
Ó-Vizimából nem tudok visszajutni hozzá a partra.
Kellene jó pár dolog a tárolóból, és azt nála lehet megnyitni.Addig nem akarom bejezni a Hollópáncélt meg a szalamandrás küldit míg a mellékeket nem csináltam meg.
-
R1200GS
aktív tag
válasz
crysis 2011
üzenetére
Nem lehet multiban játszani.
-
R1200GS
aktív tag
Végre felment az 1.5-ös javításig minden. Az volna a problémám, hogy az angol nyelvű DLC-nek nincs hangja.
Másnál is előfordult hasonló probléma? Van rá valamilyen megoldás? -
R1200GS
aktív tag
válasz
Fényhozó
üzenetére
Ha még aktuális, akkor az a megoldás, hogy egy mappában kell lennie az 1.4-es javításnak, és a bővített magyarításnak. Kb. már 3 órája szopok vele én is, de most már sikerült elindítanom a telepítést.
-
R1200GS
aktív tag
Megtaláltam a választ. Az 1.4 tartalmazza a bővített kiadást.
-
R1200GS
aktív tag
Az 1.4, és 1.5 javítás tartalmazza azokat a dolgokat amiket a bővített kiadás?
Használtan vettem a játékot, még nem érkezett meg, szóval nem tudom pontosan milyen kiadás lesz. Az eladó szerint első kiadás.
Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest