- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
alibaba78
őstag
Koszonom szepen a segitseget!
Sajnos tul sok idom nincs jatszani, de azert gyurom.
Lehet, hogy mar leirtak elottem, nem olvastam vissza
, de nehany eszrevetel: Csak nalam bug-os a jatek? Sokszor nem is arra valaszol a parbeszedpartner, amit kerdezek. Neha teljesen idiota valaszokat adok en is. Peldaul a kisgyerek a mocsarban, aki az apjat hivogatja. En meg lehurrogom, hogy hagyjal mar, meg mi ez az idiota szoveg.

Mas....., fol sem vettem a kuldetest, de megcsinaltam.
Probaltam megkeresni az antiquariumot, de amikor odaertem (tobbszor is), nem volt ott meg egy kutya sem.
Kinek tudom eladni az ekszereket?Mindazonaltal remek jatek. Jo a hangulata, lebilincselo, szorakoztato. Sajnolom, hogy eddig nem kerult az utamba.
Meg1x koszi a segitseget! -
alibaba78
őstag
"Nem sok ilyen növénnyel találkozol majd." Most megnyugodtam. Azt hittem ugyes vagyok, de raebresztett, hogy I need more practice.
"Szóval, nem tudom ismered-e támadáskor azt a módot, amikor ráversz az ellenfélre, az ikon elkezd besárgulni, akkor megint és ha jól emlékszem három után jön egy kombó, ami igazán nagyot sebez." Igen, de mire a harmadik komboig eljutnek, mar kinyir ez a szenya virag.

"Erre a növényre szórhatsz tüzet" Nalam a tuz hatastalan, de a lokes varazslat lebenitja egy par mp-re.
"ami igazán fontos: ezüstkarddal és erő módban üssed. Menni fog, lesznek még nagy kihívások" Nah, ezt meg nem probaltam, csak speed modban.
Mi az a "szúrcsohó"?
Most mar tudom, van remeny. 
-
alibaba78
őstag
Sziasztok!
Vegre egy jatek, ami lekot.
Viszont megut a guta, mert van egy resz, ahol nem tudok atjutni, es mar majdnem uninstallt nyomtam. Szoval a mocsarban vagyok, beszeltem Veska-val (asszem igy hivjak), es el kene kisernem nagyapo-t haza, de utkozben elobujik a foldbol egy mutans virag, vagy mittudomenmi, es olyan gyorsan kinyir, hogy jo, ha 3x meg tudom utni.
Probaltam mar mindent, de semmi sem hatott. Segitsetek legyszi! Koszonom! 
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos tul sok idom nincs jatszani, de azert gyurom.
Lehet, hogy mar leirtak elottem, nem olvastam vissza
, de nehany eszrevetel: Csak nalam bug-os a jatek? Sokszor nem is arra valaszol a parbeszedpartner, amit kerdezek. Neha teljesen idiota valaszokat adok en is. Peldaul a kisgyerek a mocsarban, aki az apjat hivogatja. En meg lehurrogom, hogy hagyjal mar, meg mi ez az idiota szoveg.

Probaltam mar mindent, de semmi sem hatott. Segitsetek legyszi! Koszonom!