- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
alibaba78
őstag
Koszonom szepen a segitseget!
Sajnos tul sok idom nincs jatszani, de azert gyurom.
Lehet, hogy mar leirtak elottem, nem olvastam vissza
, de nehany eszrevetel: Csak nalam bug-os a jatek? Sokszor nem is arra valaszol a parbeszedpartner, amit kerdezek. Neha teljesen idiota valaszokat adok en is. Peldaul a kisgyerek a mocsarban, aki az apjat hivogatja. En meg lehurrogom, hogy hagyjal mar, meg mi ez az idiota szoveg.

Mas....., fol sem vettem a kuldetest, de megcsinaltam.
Probaltam megkeresni az antiquariumot, de amikor odaertem (tobbszor is), nem volt ott meg egy kutya sem.
Kinek tudom eladni az ekszereket?Mindazonaltal remek jatek. Jo a hangulata, lebilincselo, szorakoztato. Sajnolom, hogy eddig nem kerult az utamba.
Meg1x koszi a segitseget! -
alibaba78
őstag
"Nem sok ilyen növénnyel találkozol majd." Most megnyugodtam. Azt hittem ugyes vagyok, de raebresztett, hogy I need more practice.
"Szóval, nem tudom ismered-e támadáskor azt a módot, amikor ráversz az ellenfélre, az ikon elkezd besárgulni, akkor megint és ha jól emlékszem három után jön egy kombó, ami igazán nagyot sebez." Igen, de mire a harmadik komboig eljutnek, mar kinyir ez a szenya virag.

"Erre a növényre szórhatsz tüzet" Nalam a tuz hatastalan, de a lokes varazslat lebenitja egy par mp-re.
"ami igazán fontos: ezüstkarddal és erő módban üssed. Menni fog, lesznek még nagy kihívások" Nah, ezt meg nem probaltam, csak speed modban.
Mi az a "szúrcsohó"?
Most mar tudom, van remeny. 
-
alibaba78
őstag
Sziasztok!
Vegre egy jatek, ami lekot.
Viszont megut a guta, mert van egy resz, ahol nem tudok atjutni, es mar majdnem uninstallt nyomtam. Szoval a mocsarban vagyok, beszeltem Veska-val (asszem igy hivjak), es el kene kisernem nagyapo-t haza, de utkozben elobujik a foldbol egy mutans virag, vagy mittudomenmi, es olyan gyorsan kinyir, hogy jo, ha 3x meg tudom utni.
Probaltam mar mindent, de semmi sem hatott. Segitsetek legyszi! Koszonom! 
Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4534
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos tul sok idom nincs jatszani, de azert gyurom.
Lehet, hogy mar leirtak elottem, nem olvastam vissza
, de nehany eszrevetel: Csak nalam bug-os a jatek? Sokszor nem is arra valaszol a parbeszedpartner, amit kerdezek. Neha teljesen idiota valaszokat adok en is. Peldaul a kisgyerek a mocsarban, aki az apjat hivogatja. En meg lehurrogom, hogy hagyjal mar, meg mi ez az idiota szoveg.

Probaltam mar mindent, de semmi sem hatott. Segitsetek legyszi! Koszonom!