- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
jambiyya
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Fura, nekem nem voltak vele soha gondjaim. A második résznél tapsztaltam ezt, amit írtál.
-
jambiyya
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Így kell felhasználni. Mikor főzetet készítesz recept alapján,akkor automatikusan azt az összetevőt használja majd, amiben megvan a kívánt anyag.
-
jambiyya
őstag
Sziasztok!
Sajna nem tudok bemenni a temetőbe.
Thalernél nem tudom kivásárolni a temetősfaszi adósságát, és Vincent Meisnél sem tudok engedélyt kérni. Valahogy be kéne jutnom, mert addig nem jutok tovább.
Ötlet?
Köszi. -
jambiyya
őstag
válasz
Kassadin
üzenetére
Mindig a középső fokozatot választom, most is így tettem. Az első fejezetben azzal kutyával megszenvedtem, de sajna az volt az utolsó olyan harc, ami nem ment elsőre. No jó, az első találkozás a vivern csapattal, na az is küzdős volt.
Egyébként ez a linearitás nem olyan szembetűnő, ha előtte nem DA,ME, vagy obliviont toltál.
-
jambiyya
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Na újra belekezdtem, és végig is toltam.
Szenzációs ez a játék, bár sajna túl könnyű, és a vége felé kissé lineárissá válik.
1 kérdés csak: az utolsó harcot (csak videon) kivel vívom?tálus: huhh, nem semmi, a csajszinál leragadtam, mintha ms.merigold lett volna

-
jambiyya
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Az a baj, hogy bármennyire is tetszik a játék, nem tudok heti 2 alkalomnál többet rászánni. A feledékenység meg usere error, tudom én.

Szóval úgy rémlik, Coleman nem él már, és Vincent is ártatlan. A banditás tipp viszon tjól jött, nekiállok éjszaka Charles Bronsont játszani, hátha sikerül kábszert zsákmányolni.
Mondjuk a játékstílusom sem a legszerencsésebb. Nyilvána főküldiket kéne nyomni, de én képes vagyok órákat bóklászni a mocsárban, kazamatákban, stb...szerk: kosvelő él, de korábban beszéltem vele, miután lekaszaboltam az őröket
-
jambiyya
őstag
Most nagyon elakadtam. A Jethro nevű alaknak fisztekk kéne, de a neppert (vmi Coleman) nem találom a fogadóban. Úgy rémlik, találkoztam a faszival, sőt, a kábszert is odaadtam az őrnek, de most mégis követeli rajtam. A kórházban voltam, de gondolom amíg nem beszélek Jethroval, addig nem tudok továbblépni. Már csak egy kő hiányzik a monolitokhoz.
-
jambiyya
őstag
-
jambiyya
őstag
Sziasztok!
A 2. fejezetben, a börtönből "szabadulva" visszamentem a Jethro nevű fickóhoz, aki közölte, hogy vigyem a cuccaimat.
De a cuccaim nincsenek sehol, vagyis én nem találom.Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Svájci jellegű bicska eladó
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest