Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
jambiyya
üzenetére
Hard-on vittem végig anno, és Abigail-t is sikerült megmenteni (miután "közelebbről is megismertem", nem volt pofám a falusiak mellé állni, a tiszteletes amúgy is gusztustalan egy féreg
) Nem mondom, a kutyussal megszenvedtem, ha jól emlékszem a 12. próbálkozásra sikerült kinyírni (sikerült aard-al megbénítani - az első fejezetben gyors stílusra és aard-ra fejlesztettem célirányosan, ez volt a kulcs). Utána viszont nem volt komoly gond, de nem laposodtak el (annyira) a küzdelmek. Az erősebbik húsevő növény (a nevére már nem emlékszem, ellene a patinado skill és az igni jel fejlesztése volt a megoldás) és az óriás százlábú, meg a vadak elleni küzdelem volt még nehéz. Szóval aki kihívást keres, az tolja csak nyugodtan hard-on.Ez az a kérdés, amire a valószínűleg a Witcher2 fog választ adni. A legelején Vesemir azt mondta, hogy létezik még két másik Witcher iskola, amelyekkel már régen elvesztették a kapcsolatot. Úgy látszik, az egyiket felbérelte az a politikai erő, aki az északi királyságok uralkodóit akarja kinyírni. Talán. De ez csak elmélet. Majd megtudjuk.

Aktív témák
- Alaplaphibás Dell Latitude 7490 alkatrésznek eladó
- Herman Miller Aeron B ergonómikus irodai szék
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) Nem mondom, a kutyussal megszenvedtem, ha jól emlékszem a 12. próbálkozásra sikerült kinyírni (sikerült aard-al megbénítani - az első fejezetben gyors stílusra és aard-ra fejlesztettem célirányosan, ez volt a kulcs). Utána viszont nem volt komoly gond, de nem laposodtak el (annyira) a küzdelmek. Az erősebbik húsevő növény (a nevére már nem emlékszem, ellene a patinado skill és az igni jel fejlesztése volt a megoldás) és az óriás százlábú, meg a vadak elleni küzdelem volt még nehéz. Szóval aki kihívást keres, az tolja csak nyugodtan hard-on.