- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Aktív témák
-
Roba
tag
válasz
Szasinka
üzenetére
Helló!
Az 1155 #-ből kiderül, hogy Juliantól megkaptam az alabástrom figurát, a barátságos vodián paptól meg meg kellene kapnom az arany karkötőt és ezekkel együtt kellene elmennem a Tó Úrnőjéhez. A barátságos vodián pap elküldött Berengárhoz a kriptába és azóta nem találom a b. papot. Utána hiába irtom a tóparton a Dagon követőit, már a Szirtes-szigeten is kerestem, de egyszerűen semelyik időszakban, sehol sem találom. A küldetés nyomonkövetése után a csónakhoz mutat a jelzés, utána a Szirtes-szigeten meg a Tó Úrnőjéhez. Régebbi kimentésem nincs, meg vagyok lőve. Esetleg egy patch segítene, vagy egy IV. fejezeti kimentés.

-
Don Davido
csendes tag
válasz
Szasinka
üzenetére
Nekem akkor jött vissza mikor már Juliantól elkértem a cuccost utánna ott volt meg megöltem a Dagon szolgáit..A Dagon pap meg majd ott lesz az oltárnál mikor Dagont ki kell nyirni..Vagy úgy csalod elő ,hogy a papot levágod vagy a tehénnel vagy egy rubinal amibe a Tó Úrnőjének vére van...Elég gyenge csak tíz szolgáját kell kinyirni amit megidéz utánna meghal..Roba
egyébként itt a végigjátszás is meg van ha akarod lesd meg http://witcher.hu/..
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs