Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ahogy Jánoska is írja: valóban nincs köze az Oblivionhoz, ez egy egyszerűsített hack'n'slash, semmi köze az rpg-hez
! Ja lehet szintet lépni... hmm, elbizonytalanodtam... akkor mégis rpg... talán... de jó hír, hogy nem lépnek szintet az ellenfelek veled együtt, mint az Oblivionban... nincs idejük, ugyanis ha elég jó a reflexed, akkor két-három katt elég egy átlagos monsztának. Pirossal vannak jelölve, szóval könnyen észreveszed őket. A bossok már durvábbak... ott többször kell nyomogatni, és még inni is kell. Most jut eszembe, jobb klikkel spéci effektek vannak, baró.
Szerintem karácsonyra kérd Kolombusz, legalább nem a te pénzed bánja, ha nem jön be
. -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Semmi köze az Obilvionhoz hála istennek, azt Én se komáltam, ezt viszont egyenesen imádom, istenkirály jáccád csak jáccad, nem fogsz csalódni

Aktív témák
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Ja lehet szintet lépni... hmm, elbizonytalanodtam... akkor mégis rpg... talán... de jó hír, hogy nem lépnek szintet az ellenfelek veled együtt, mint az Oblivionban... nincs idejük, ugyanis ha elég jó a reflexed, akkor két-három katt elég egy átlagos monsztának. Pirossal vannak jelölve, szóval könnyen észreveszed őket. A bossok már durvábbak... ott többször kell nyomogatni, és még inni is kell. Most jut eszembe, jobb klikkel spéci effektek vannak, baró.