- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Dede vanvan
Csak azt gondoltam, hogy a frissítés hozzá automatikusan beépül a játékba, és nem lesz mit elmenteni...
Maximum a játékot a ProgramFiles-ból kimentem és csók 
De ezesetben örülök, és köszönöm az infót. A Witcher póló ugyan jól hangzik, de inkább figyelek a józan észre, és maradok egy sima mezei kiadásnál

Egyébként inkább DVD hiány áll fent, mint író hiány
De ezennel ezt is orvosoltam, és van hely ide-oda hurcolászni a kedvenc Farkasom holmijait.Az uccsó bekezdésed nem teljesen tiszta
Azt mondod, hogy ha nem lenne CE-d akkor EE-t vennél vagy akkor vennél simát?Azzal pedig nem értek egyet, hogy a játék könnyű! Én alapból hard-on kezdtem, és ne tudd meg, milyen földöntúli örömöt éreztem, amikor végre a huszonsokadik(!) próbálkozás után végre annyira kiütöttem a Bestiát, hogy ki tudtam végezni, magam sem értem hogy. Egyszerűen leírhatatlan volt
Ezt leszámítva tényleg nem vészes. Mondjuk még az 1. fejezet derekán, mikor a kripta volt a ghoul-okkal... Nah az sem volt egyszerű, 2x mentem neki. És egyszerre mindig csak 2 ghoul-lal küzdöttem, mert így is majdnem megnyiffantam
Most fosok elmenni Kalkstein-nek az alghoul cumókért, mert elvileg sokkal erősebbek. Majd kiderül![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen routert?
- TCL LCD és LED TV-k
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Le Mans Ultimate
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- 3DMark 11 eredmények
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Csak azt gondoltam, hogy a frissítés hozzá automatikusan beépül a játékba, és nem lesz mit elmenteni...
Maximum a játékot a ProgramFiles-ból kimentem és csók 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)