- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Szerintem mindegy, mert nekem úgy tűnik, egyelőre nincs külön angol és amerikai verzió
(Mindkettő 457,09 MB, ugyanazzal a névvel: TWEE_English_language_pack.exe, és mind2-t 6514-en töltötték le.)Én már 1x magyarul végigjátszottam, de érdekes élmény az angol, próbaképp felraktam, és pl. mikor Haren Brogg nekiállt dadogni, jót mosolyogtam.
-
CabalX
aktív tag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Én is most fogom újra végigtolni (immár angolul) anno a régebbi VGA-mmal is szép volt, de a 4870-el már nem kell visszavennem semmit.

Háát, nem tudom, az amerikait nem töltöttem le, ezért erről nem nyilatkozok, de az angol esetén is elég nagy a változás az "alap" verzióhoz képest: [link]

Kicsit olyan angol szinkronnal és magyar felirattal játszani mintha Mass Effect-ezne az ember (jó nyilván a játék stílusa más), feltünnek a fordítási, nyelvi érdekességek - itt egy kimaradt szó, ott kicsit kurtább a szöveg, amott máshogy fordítottak - mondjuk úgy, érdekes élmény - szerintem egyszer érdemes kipróbálni, a menüből úgyis lehet utánna nyelvet váltani.

Aktív témák
- Arc Raiders
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Mindkettő 457,09 MB, ugyanazzal a névvel: TWEE_English_language_pack.exe, és mind2-t 6514-en töltötték le.)