- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
No, ahogy a jó angol mondaná erre: That 's the spirit!

Éreztem én, hogy ez a játék nem igényel távoli nézetet. Az, hogy miért lehet több kivégzőmozdulat, nem tudom, elvileg bénító csapás, vagy aard kell hozzá előtte. Izgalmasabb is így a harc, nem? Közvetlenebb élmény.
Akkor ha jól értem most magyarul tolod? Az angol verzióban ilyen káromkodások voltak pl. "Your mother sucks dwarfcocks!" amin jót lehet röhögni persze, de nekem szimpatikusabb volt a magyar verzió: "Anyád törpékkel hál!" Utóbbi valahogy jobban megfelel az én ízlésemnek. A magyar fordítás helyenként cikis hibákat tartalmaz: "Meg kell őriznem a természetességemet" -itt a "neutrality"-t semlegesség helyett természetességnek fordították. Több ilyen is van, ahol felszisszentem. Szóval ha magyarra váltottál, erre készülj fel lelkiekben. Viszont Kalkstein vagy Mikul magyar szinkronja fenomenális, Dandelion is jó szerintem. Van néhány lélektelen, "alámondó" jellegű szinkronszínész is, de a többségük szerintem jó. Viszont ha nekem adják ki a szöveget, tuti jobb és pontosabb fordítást csináltam volna, olcsóbban... no mindegy.
A verziók: Amit én használtam, abban szintén benne volt az a két kiegészítő kaland, csak a D'jinni kalandszerkesztő hiányzott. Az a két kaland nem rossz, se semmi különös, pár órások. A Semlegesség Ára elregéli hogyan szerezte Lambert azt a marha ronda sebét az arcára, a másik történet meg Dandelion egyik szokásos hülyesége miatti "kármentés" története. A főjáték előtt nincs értelme elővenni őket.
Akkor a nagykutya legyőzése lesz a sorfordító nálad. Ha azt győzöd türelemmel hard-on, akkor szerintem már végig fogod játszani.
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Milyen routert?
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- Lenovo Thinkcentre M700 MINI PC, i5-6400T,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest