- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Újrakezdtem hardon, vállas nézet: ég és föld. Mivel nem kell használnia az agyát, nincsen irányításbéli gond, sőt, nincs röhejes kamerakezelés, kamerabeállítás. Óver. Többet kell mozogni, ennyi. A játszhatóság mellett az élvezhetőségi faktor is úgy háromszorosára nőtt, hogy nem a színváltós kurzort figyelem a távolból. Jó izzadtságszagú lett így, most a sárgasuhogásra kell koncentrálni, akkor jó a kombó, de úgy van, ahogy mondod, inkább ritmusérzék kell. A harc jóval egyszerűbb így, hogy nem kell "eltalálni", hol az ellenfél... mert ott van előttem. Bár semmit nem látni a csata hevében hátrafelé, viszont a kattolásnál nem kell mozdítani az egeret... bombagól. Ennyi kivégzést még életemben nem láttam... ez valami hard setting spec?
Nem is ittam pósönöket Gongragerjedő Sáskakománál, mer minek.A felszolgálólány kísérgetése semmilyen problémát nem jelentett. Elsőre, töltögetés nélkül szétkaptam a pincsiket, úgy, hogy ez volt az első küldetés, aminek nekiestem. Nem értem. Találtam egy szalmakazalba lökhető parasztlányt is. Még jó, hogy steril a srác..
szerk: hja, erősen koncentráltam a hangokra is, szerintem tökéletesek, Gergő hangja kicsit haloványabb, a társak kivétel nélkül jók. A Pírszinges Mágus meg 100%.
Aktív témák
- World of Warships
- Óra topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest