- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Én is végre valahára kiélhetem magam eme csodás játékban. Annyira teteszik, hogy még az Oblivion-t, a TDU-t, és a Crysis-t is hanyagolom, teljesen(!)

Azonban akad gondom és problémám is... Most zúznám le a Bestiát, de elég kemény falba ütköztem. Igaz, csak 5x-6x próbáltam meg... és a mai napom is elég elcseszett volt...
Első dolgom volt, hogy átböngésztem a topicot az ezzel kapcsolatos infók után. Meg is találtam, a vége felé már én is így kezdtem dolgozni, magamtól is, de meguntam...
Hozzátartozik, hogy hardon játszom, és Abigail-t nem volt szívem megölni azok után... Nameg a Tiszteletes egy féreg, már első ránézésre is, majd kap az arcára.De még a Bestia a probléma... Az a bizonyos "Fájdalom" effektus, amikoris Geralt képtelen bármit is tenni, és elevenen eszik a dögök. Hiába a Fecske, a Rőtbagoly, a Hóvihar, a Civa-akármi olaj, mindig megmurdelek.
Holnap újrapróbálom ezzel a taktikával teljesen már, és meglátjuk...Fejlesztésről annyit, hogy eléggé odafigyelve, végiggondolva rakogatom a pötyiket. A fő képességekre és az acélkardra is. Már egész jól áll.
Azonban a jeleket teljesen hanyagoltam(a használatuk nem), de azt hiszem hiba volt
Meg az Ezüstkardot is. Ez ugye nem gond, ráér még? Nincs is még meg, de már van két kék meteorit darabom. Alig várom, hogy meglegyen 
Ennyit rólam. Most jöjjön a játék
Ha én oda ahova koszos játékkal jutottam, mindenféle patch nélkül.... és utána már az eredeti játék van fent a gépen.... akkor ha azt teljesen felpatchelem és belerakom a "koszos" mentéseim, vajon működni fog?Én nagyon valószínűnek tartom, ha mégsem, akkor is inkább a patch-differencia miatt. De egy kis ilyen irányú tapasztalat jól jönne.
TDU-nál is működött, ami logikus is, hosz a mentést a játék hozza létre, nem a kreki, hiába van megpiszkálva, ebbe nem zavar be... Remélem
Aktív témák
- Főleg egyben eladó M.2 NVMe SSD-k (2230, 256GB / 512GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Eladó gyönyörű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Meg az Ezüstkardot is. Ez ugye nem gond, ráér még? Nincs is még meg, de már van két kék meteorit darabom. Alig várom, hogy meglegyen