- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Törölték a játékot.
Dear friends of Wish:
Unfortunately we have bad news.
After careful consideration of all the facts and analyzing all the data which we have gathered from the Wish Beta 2.0 test so far, we have decided to cancel the Wish project.
Our Beta test will end this evening at 6pm EST, and at this time our Beta forums will close as well.
We enjoyed working together with our fans very much, and we are very sorry about this development. We wish you the best of luck in the future, and hope that you continue to enjoy online gaming, even with Mutable Realms and Wish not being available anymore.
We also wish the best luck to our competitors, and hope that they will not suffer the same fate as us.
Best regards, Your Mutable Realms Team -
Kraptor
őstag
Hát ez nagyon gatya. Nekem nagyon NEM tetszik!!!
-
Kraptor
őstag
WOWhez nem volt szerencsém. Nem sokat játszottam még vele, EQ2 kötött le inkább. Nekem nem tetszik sok mindenen kell változtatni, mert még nagyon korai stádiumba van a game. Egy kicsit túlbonyolították szerintem.
-
Kraptor
őstag
Ingyenes míg beta, már sajna nem tudsz jelentkezni a betára. A játékot inkább alphanak mondanám mint betánakk. Sok dologot kell még rajta javítani, nekem egy kicsit darabos és lassú a játékmenet, de valakinél ez a nyerő!

[Szerkesztve] -
szekreny
tag
Béta, ingyenes. Kellett rá jelentkezni, decemberben kaptam kulcsot. Mivel sokan vannak a tesztelők, csak fokozatosan engedik őket belépni. Engem pár napja értesítettek, hogy aktiválták az accountomat. Viszont vizsgáim vannak, szval most nem akarok erre rákattanni. Ha kell, akkor odapasszolom.
-
norbiphu
őstag
Valaki vmi bővebb infot?
Ingyenes? Ha igen akkor meddig lesz az stb..
Köszi -
szekreny
tag
Ha valakinek kéne, akkor van egy aktivált béta accountom.
-
Kraptor
őstag
Több info itt:
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Akvarisztika
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Asus XG-C100F SFP+ NIC és 3m SF 10G SFP+ DAC kábel - garanciális
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- Acer Nitro 5 RTX 4060 Gaming notebook keveset használt szép állapotú
- HP Prodesk 600 G4 USDT I5 8GB ram 512GB SSD
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - 120 nap GARANCIA
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest