- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Törölték a játékot.
Dear friends of Wish:
Unfortunately we have bad news.
After careful consideration of all the facts and analyzing all the data which we have gathered from the Wish Beta 2.0 test so far, we have decided to cancel the Wish project.
Our Beta test will end this evening at 6pm EST, and at this time our Beta forums will close as well.
We enjoyed working together with our fans very much, and we are very sorry about this development. We wish you the best of luck in the future, and hope that you continue to enjoy online gaming, even with Mutable Realms and Wish not being available anymore.
We also wish the best luck to our competitors, and hope that they will not suffer the same fate as us.
Best regards, Your Mutable Realms Team -
Kraptor
őstag
Hát ez nagyon gatya. Nekem nagyon NEM tetszik!!!
-
Kraptor
őstag
WOWhez nem volt szerencsém. Nem sokat játszottam még vele, EQ2 kötött le inkább. Nekem nem tetszik sok mindenen kell változtatni, mert még nagyon korai stádiumba van a game. Egy kicsit túlbonyolították szerintem.
-
Kraptor
őstag
Ingyenes míg beta, már sajna nem tudsz jelentkezni a betára. A játékot inkább alphanak mondanám mint betánakk. Sok dologot kell még rajta javítani, nekem egy kicsit darabos és lassú a játékmenet, de valakinél ez a nyerő!

[Szerkesztve] -
szekreny
tag
Béta, ingyenes. Kellett rá jelentkezni, decemberben kaptam kulcsot. Mivel sokan vannak a tesztelők, csak fokozatosan engedik őket belépni. Engem pár napja értesítettek, hogy aktiválták az accountomat. Viszont vizsgáim vannak, szval most nem akarok erre rákattanni. Ha kell, akkor odapasszolom.
-
norbiphu
őstag
Valaki vmi bővebb infot?
Ingyenes? Ha igen akkor meddig lesz az stb..
Köszi -
szekreny
tag
Ha valakinek kéne, akkor van egy aktivált béta accountom.
-
Kraptor
őstag
Több info itt:
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Vicces képek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Arany János - Kapcsos könyv
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest