Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Amint ígértem itt vagyok ismét a kábelrövidítésekkel. Megcsonkítottam a tápot, végre van hely a gépházban, nincs az a kábeldzsungel, mint ami volt. Előtte viszont még a szalagkábelről pár kép:
itt van szilikonozva, bár még nem teszteltem le, de nem lesz vele gond, ahogy elnéztem, mert ha most nem zárlatos, akkor ez nem is lesz zárlatos:
[link]
És itt vannak a házban a helyükön:
[link]
Amint látszik, a célom elértem, pont olyan hosszú, amilyen kell, nem lóg szanaszéjjel, ami nagyon is zavart. A floppy kábele épp, hgoy jó lett, ha az rövidebb 2mm.el, akkor nem megy bele a csatlakozóba. Így is megfeszül, de a helyén van.
A táp így nézett ki...
[link]
... és így néz most ki:
[link] még nicns szigetelve
[link] már van szigetelve, de a 20 tűs csatlakozón még nincs harisnya
[link] itt már van harisnya a 20 tűs csatlakozón
A tápra a haisnyát azért kellett 2 ágban rakni, mert amikor rajta hagytam egy darabot, az egy ''kicsit'' széjjelfoszlott és így rövidebb lett. Úgy raktam rá, hgoy a 20 pines csatlakozót középen kettévágtam, majd mikor rajta volt a harisnya pillnatragasztóval összeragasztottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi