- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
Papooo #15209 üzenetére
Ekkora hülyeséget nem kéne kijelenteni, hogy felejtse el.
Nekem rokonom ügyvéd, és 2in1 win10 tabletet használ az irodában és a partnereinél is, mert könnyebb cipelni, jobban bírja az akkuja is, mint egy notinak. Nem kevés irodai munkát, szerződéseket, pdf-ket kezel vele.
Csak ezen dolgozik, rádaásul aliexpresses chuwi géppel, még csak nem is nagy márka csúcs termékével. -
vendingo
veterán
Siker. Frissítés után tudtam gyalulni.
-
vendingo
veterán
Úgy néz ki, hogy alakul nálam a dolog. Össze vissza kattintgattam, majd ráakadtam egy probléma megoldó, vagy hibaelemző menüpontra. Ott ráböktem a win10 frissítési segédletre, dolgozott egy kicsit, majd talált egy komplett win frissítést, amit most telepítek. Remélem utána már tudom gyalulni a gépet.
-
vendingo
veterán
Van egy tabletem, amit gépházból nem tudok visszaállítani alaphelyzetbe. Elkezdi csinálni, majd kikapcsol a gép. Restart után kiírja, hogy nem történt semmi. Egyéb megoldás, hogy visszaállítsam?
-
vendingo
veterán
Üdv
Szeretnénk venni win10 tabletet billentyűzettel 10" méretben.
Alap felhasználás lenne: torrent, filmezés, netezés.
Árban 100-125k között keresgélünk. Ennyiért többnyire lenovo gépeket láttam. Azok mennyire vállalhatóak?
Hosszútávra kellene, de ennyiért természetesen nem várunk csodát.
Normál usb port mindenképpen kellene, legalább a dokkolóba. -
vendingo
veterán
Jelenleg van egy T100 tabletem. Leszeretném cserélni valami erősebb, minőségibb darabra. Milyen alternatívák lennének 200k körül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest