- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
AxBattler #9759 üzenetére
nekem most is van 10.1 és én nem szoktam egy kézzel lóbálni, hanyatt fekve használom a kanapén 2 kézzel fogva, az sanszos, hogy nem érem át a gépeléshez, winfoshoz lévő billentyűzetet is szét lehet húzni?
Nekem azét munkához is kellene (olyan programunk van ami böngészőn keresztül fut) és oda azért jól jönne egy kicsit nagyobb méret. Próbáltam asztalin 4GB-os laptopon a szokott programok megnyitva ~3,5GB-ot megkajolnak, szóval nem merek 2GB-ost venni.
Mondjuk, ha elmegy a laptopom és tabletem, akkor mindenképpen veszek valamit, ha addig nem találok t200/4GB/64GB-ot akkor a t100ha x5-8500 4GB/128GB lesz, mert hardveresen az nagyon szimpi csak a kijelző mérete aggaszt kicsit, bár a jelenlegi tabon is tudok dolgozni, ha nagyon akarok, csak 2-3 fülnél többet nem szabad megnyitni (ez nem a 10.1" hanem az 1GB RAM miatt van, ez androidos)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szemüveges topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest