Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
válasz
badbadmirt
üzenetére
én az acer aspire switch 10-et használom már pár hónapja. Főleg munka (programozás, projekt management). Tv-vel, projektorral prímán megy szó nélkül, aktív használattal 5-6 órát elbír aksiról. 720p filmmel még nem volt gondja se a saját, se külső kijelzővel. 1 usb, az is a dokkolón, kártyaolvasóban van kártya, amivel a "helyhiány" is meg van oldva. Elégedett vagyok vele.
cidalain: megvettem MM-ben az egyetlen univerzális töltőt, mert halaszthatatlanná vált a dolog. max 2,5A a töltő, ha be van dugva a gépbe, akkor az teljesen használhatatlan. Képernyőt megérintem, akkor egy teljes függőleges vonalat érzékel, az egér meg szaggat, mint ha le lenne terhelve. Melegedést viszont nem produkál, használat közben ha kézben fogtam és be is volt dugva, akkor hajlamos volt picit melegedni. Kell gyári töltőt rendelnem :/
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
badbadmirt
üzenetére
Helló!
Nekem Fujitsu Q702 van, atom gép, nagyon szeretem. Most Win10 preview van rajta, és hasít, mint atom.

Én anno 130-ért vettem itt, újonnan, egy időben nagyon kínálták, de mostanság nem látni már az aprók között.
Üdv,
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest