Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Nemrég vettem egyet (dokkolóval) ismerősnek. Teljesítményben nem egy nagy dolog, de alapvető internetes, és multimédiás feladatokra elég, de még visual studiot is szépen futtatta. összeszerelésben rendben volt első benyomásra. Üzemidő elég jó, de azért nem kiemelkedő. 5-10 óra használatfüggően. 80-100e-et nembiztos hogy megér, mert hasonló hardverrel van ennél olcsóbban is kínai tábla, de ha 40-ért tudsz újat akkor az egy elég jó kis ajánlat, csak ne várj tőle annyit mint pl egy Surface protol

-
Pferi
senior tag
Nekem volt, és nagyon meg voltam vele elégedve, a képernyője sztem szuper volt az 1920x1200 felbontással, pdf-ek, képregények olvasására nagyon szerettem használni, egyedül a súlya miatt adtam el a végén, mert azért kézben tartva érezni azt a kb. 600 grammot.
Külön töltőcsatlakozója van, de usb-n keresztül is lehet tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest