Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Vágyak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Win alól nem próbálnám átméretezni a linux partíciókat, úgysem működik. Inkább linux alól. Rufus-al lehet uefi ubuntu pendrive-ot gyártani, a kernel parancssorból a quiet splash-t törölve, és beírva a nomodeset reboot=pci,force opciókat simán elindul (anélkül néha nem, és sötét marad a képernyő), pl. gparted-el lehet próbálni átméretezést.
A kiadott romok közül a ..150303.. az újabb, az én tabom ..150505.. gyári számú, még nem próbáltam ki hogy működik-e az enyémen a 150303-hoz való cucc, legközelebb aug 3-i héten leszek olyan gépközelben hogy ki tudjam próbálni. Néztem még régebben mielőtt megjött a tab, az android szoftver zipben van egy partition.tbl file, ott át lehet állítani a partíció méreteket az android telepítéshez, a -b és -s értékeket kell átszámolni (begin és size), aztán telepíteni, akkor több helyet hagy maga után a win telepítésnek. De majd a próba fogja megmondani hogy működik-e. -
ToniSoprano
addikt
köszi ha nagyon bonyolult akkor törlöm az androidot a francba, bár ahogy olvastam a windwos 10-nél pont az SSD-k miatt próbálják optimalizálni a méretet: [link]
Így akár a 14,6 GB partíció elég is lehet a rendszernek csak kell még egy 32-64 GB-os SSD. Majd meglátjuk mi lesz igaz ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Call of Duty: Black Ops 6
- Jövedelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lexus, Toyota topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest