- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
pengwin #6293 üzenetére
Köszönöm! Igen, az MSt láttam már, és tényleg profi. Bár próbálni nem próbáltam, de az árából itélve biztosan pöpecül műkődik. Az energiatakarékosság, valamint a kapcsolófás stabilitása, pontossága is szempont.
Duliee: Rapokat láttam én is, az a kérdés, mennyire megbizható, illetve mennyre jó rajta gépelni. Érzékeli a billentéseket mindíg? Valamint windowsra mennyire kompatbilis? Az ékezetesek hogyan látja? Az nem baj, ha nem magyar, de ne keljen billentyűkombinációval előhívni egy karaktert sem, et fontos.
Melyik rapót használod?
(Félig off, de nem találtam billentyűzetes topikot, és wines tablethez kellene) -
Új hozzászólás Aktív témák
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest