Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Hát az MS-t minden érdekli szerintem, csak a profit nem. Van abból elég máshonnan.
""korlátozottan használható"" - kérdés hogy mire korlátozottan használható. Tudni kell a határokat, tudni kell a helyén kezelni ezeket a kütyüket. Amit egy 20 ezres Androidos tab tud, azt ezek is simán hozzák. Filmezni lehet, böngészni lehet, kicsit játszani lehet. Ennél több kell ennyi pénzért?
Számomra az alsó kategória felé való nyitással kicsit többek lettek. Mert eddig mit láttál? 70-80 alatt Windowsos tabról ne is álmodj. Most meg 40-ért már minőségi darabokat lehet kapni 1/16 fronton, Kínából már 50 körül kijön egy 2/32-es. Akinek Android fóbiája van, vagy szereti a Windows tökéletes lehet, és nem is kell mélyen a zsebébe nyúlnia.
-
tlac
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
A Microsoftot nemigen értem, hogy miért törekszik minden áron a részesedés növelésére (hiszen ebből semmi haszna nincs, az oprendszert ingyen adja, a 20-30 ezer forintos "kínai" tabletek jellemző vásárlói köre pedig egyetlen fillért sem fog az Áruházban hagyni).
az szerintem nem baj, hogy nem fizetnek app-okért (én sem szoktam, szinte mindig van ingyenes alternatíva)
viszont az emberek megismerik a rendszert, beszélnek róla, esetleg később vesznek mellé egy winphone-t is -
ksanc
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Pontosan így van, mert én mostanában pedzegetem a tabletvásárlás gondolatát és bizony igazából csak vindózoson gondolkodom

Pedig van némi gőzöm az Androidról és nagyon szeretem is. Van itt egy Apple Air 2 Gold is (húgom vágta hozzám
), szép, meg jó, meg minden, de amire nekem kellene, arra az sem jó.Általában azért szidják a Microsoftot, mert hülyének nézi a felhasználót (az Apple is, de ők nem tűrnek semmilyen kompromisszumot)

Most meg az a baj, hogy felnőttként kezelik őket
Biztosan mindenki elég érett ahhoz, hogy el tudja dönteni, mi kell neki. Ha mégsem, ez nem a Microsoft, Apple meg a Google hibája 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen monitort vegyek?
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Napelem
- EAFC 26
- További aktív témák...
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Samsung Galaxy Tab S7+5G
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő