Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
V.Stryker
üzenetére
Teljesen más világ a kettő, és teljesen másra való. Én akkor cserélném le, ha lenne mellette egy (esetleg eleve kisebb) laptopom is, amit ki szeretnék váltani, viszont kellenek a windowsos alkalmazások. Amúgy meg teljesen személyes preferencia. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy látom mindkettőt, mert nekem a laptop helyett ilyen lett, páromnak meg egy ipad mini (gyerekek meg droidos tablettel nyomják). De konkrétan magamnak (mármint ha csak egy készülék kell) biztosan nem vettem volna többfélét, és ugyanígy dilemmáznék, hogy melyik legyen.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Huawei MatePad 11.5 6/128GB - Garancia
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest