Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• inf3rno

nagyúr

válasz smc #14428 üzenetére

Hát ez az, hogy nem találni semmi infot róla, nincs hivatalos oldal, stb. Várok még hátha válaszol a szervíz, bár kétlem, hogy az ilyen olcsójánosokkal foglalkoznának. Itt viszont találtam olyat, aki kicserélte egy T100TAM lapját egy T100-as lapjára, szóval komoly esély van rá, hogy egyformák a csatlakozók és a kivitel ezeken a lapokon. [link] Ez egyébként sem lenne annyira meglepő, általában újra szokták hasznosítani a terveket a gyártók, és ritka, amikor nulláról indulnak neki, főleg ilyen típus változatokon belül. Vettem közben vaterán 2k-ért egy szerszámkészletet hozzá. A bankkártya most nem vált be, túl szoros ahhoz, nagyon feszegetni meg egyelőre nem akarom.

Még rágódok rajta egy sort, meg szét akarom szedni, hogy biztos legyek a formában mielőtt megrendelem, de szerintem menni fog ez a lap csere másik típusúra. Remélhetőleg a rendszer is gond nélkül felmegy majd rá. Ha más nem, rátákolok egy Linux-ot, bár még mindig úgy tűnik, hogy a driverek fele nincs meg ezekre az integrált kütyükre, és nem is hiszem, hogy valaha meglesz.

Új hozzászólás Aktív témák