Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dareius
tag
válasz
jonnyjoker01 #13983 üzenetére
Szia, a készülék nagyon rendben van, nekem is van egy ilyen, egy baj van vele nem bővíthető SD-kártyával.(tudom sok van, de ez van
)
Az tudni érdemes, hogy i5 és i3-mas verzió között sok különbség nincs ami érzékelhető maximum árban. És két féle proci van az egyiknek a teljesítménye vissza lett véve a fogyasztás csökkentése végett.
Viszont a ventit kicsit rosszul kezeli, ha win10 vírusítot fut a háttérben(progival lehet rajta segíteni), habár nem túl hangos engem nem zavar főként hogy az atomnál jóval jobb a teljesítménye.
Maga a toll amit kapunk hozzá szintén zseniális.Remélem segíthettem. Az akku idő nagyon fiktív viszont amit előrejelez és mindig azt mutatja ahogyan éppen használod. Ja sok fórumon azt írják hogy szar 2.5 úra után lemerül... na ez kamu
, kivétel ha a gazdája olyan buta, hogy csontra lemeríti mivel a lítiumion azt nem szereti 20% nál töltsed fel újra és akkor azzal sem lesz baj és sokáig használható kütyü lesz.
10 évre ilyen kütyüt ne tervez a piac átalakulóban van 5 év még ok, de inkább 4 merek mondani az már reálisabb.
-
tlac
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #13983 üzenetére
ebay-ről vagy hardverapróról 150k körül ki lehet fogni hasonló felszereltségű használt tableteket, néha garanciával is
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- iPad Air 13 M2 256GB Wi-fi Gray 3év garancia!
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest