Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cidalain

veterán

válasz zotyesz66 #10378 üzenetére

Nem sztaroltam. Leirtam hogy rossz megoldassal probalkozott az illeto.
    Es mivel a droid tab mar megvan neki, javasoptam probalja ki az appot a netbankra. Ugyanis szinte uj tabot nem lehet vetalaron eladni, csak jopar ezres bukassal, es arra rajon meg hogy egy normalis 2 GB ramos win tab itthon nem nagyon van 45 alatt.

Nekem van ez is, es az is. Es teny, de tenyleg jobb netezni a droid. Viszont soha nem allnek neki powerpointtal, worddel cseszekedni. Pedig az MS alkalmazast hasznalom androidon, nem valami szar klon officet. Ugyanakkor imadom a wines tabletben, hogy futnak azok a programok, mint az asztalin, nem kell hulye alternativakat keresni, reklambombakkal, stb.

Szoval no offense pls, a jelenlegi helyzethez (miszerint mar van egy tabja) probaltam megmondani hogy mit probaljon. Aztan ha nem tetszik meg indig cserelhet. De ha bejon, akkor minek dobassunk ki vele x forintot az ablakon vele?

Update: raadasul az Alcor 70000 ft! Egy 7" 25k androidos tabbal is lehet netbankozni meg netezni. (Kinzo keresztkerdes: 2 giga ramos tablet alol hany masodperc alatt szivja ki a chrome meg a flash a memoriat?)

Új hozzászólás Aktív témák