Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Kicsit elkalandoztam.
Köszi.
win10: Ez egy régebbi gyártású, sztem 2 éves lehet, csak dobozban pihent. BIOS szerint bele van égetve a win 8.1 kulcs. Tavaly vettem talán júniusban... De nem használtam mert olyan lassú, hogy borzalom.
Gondoltam céges gépnek szuper lesz aláíráshoz, stb. Android alapú böngésző még ha 3rd party app is, elég érdekesen tölti be az ablakon belül felugró ablakokat... bezárhatatlan.
Érdekes, mert most ami rajta van win 10, (előző tulaj tette rá) az összes tárhelyet felzabálta. 1GB szabad helyem van a 32G-ből. O.o
És még frissítene.
help.illetve a support ezt küldte emilen:
https://s3.eu-west-2.amazonaws.com/iotatablets.com/Drivers/iota-one-2120/iota-one-2120.exe
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Le Mans Ultimate
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi.
Gondoltam céges gépnek szuper lesz aláíráshoz, stb. Android alapú böngésző még ha 3rd party app is, elég érdekesen tölti be az ablakon belül felugró ablakokat... bezárhatatlan.