Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Üdv!
Először is, szeretnék elnézést kérni mindenkitől, hogy megint nyitok egy topicot, de már picit kezd betelni a pohár! Újonnan kb. 4 hetente kell újrarakni a Windowst, amit én már kurv*ra unok! Egyszerűen összeomlik, pedig eddig fél éveket is kibírt. Most készítettem egy image filet a winyóról telepítés után a Norton Ghost 8.0-val, de nem tudom még, hogy hogy kell visszaállítani, de ezt a megoldást végső esetben használnám, mert nem tudok belenyugodni ebbe az isntabilitás dologba!
A konfigom a következőképpen néz ki:
Intel P4 2.6C@3250, Asus P4P800 Deluxe, 512/400@500-as Hynix D-43, Gigabyte X800Pro VIVO@XT, Maxtor 120GB-os winyó (Maxtor 6Y120P0), Thermaltake 480W Purepower
Windows XP Professional SP2
Azt vettem észre, hogy egy ideje nem úgy muszikál a gépem, mint eddig. Minden minimum 1-2 órát CoDozok meg CoD UO-zok, és a pályákat lassabban tölti be mint eddig.
Most felraktam a Netframework 1.1-es szervizcsomagot és most fagy a CoD-om 4-5 perc után. Nem tudom mivel magyarázni, az oké hogy sok program van a gépemen, de eddig is sok volt. Talán a winchesterem haldoklik, vagy mi lehet?
Légyszíves segítsetek, mert annyira unom, hogy mindig van valami. A gépen a játszáson kívül most nagyon sokat tesztelgettem, de tuti nincs összefüggésbe ezzel a problémával.
Teljesen tanácstalan vagyok és nagyon kellemetlen, hogy írom az e-mailt, és kifagy, holott régebben tudtam írni e-mailt CoD közben. Esetleg hardveres hiba lehet és ha igen, akkor szerintetek mi? Már minden létező dolgot kipróbáltam!
Előre is köszönöm mindenkinek! :U :)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- SkyShowtime
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest