- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
üdv! nem kimondottan xp kérdés, hanem ntfs, de xp-n csinálja...
egy könyvtárban összegyűjtve volt vagy 15000 apró fájlom (hangminták), amitől atomra lelassult az egész gép, és ennek a könyvtárnak csak a megnyitása olyan 1 perc volt...! mikor ki akartam írni dvd-re, hogy eltűnjön ez a sok kis sz.. a fájlrendszerből, állandó buffer underrunok voltk. miután csináltam inkább egy image fájlt, kiderült, hogy azért, mert a fájlokat olyan 100kb/s sebességgel tudta olvasni (mindezt egy raid0 köteten ami olyan 100+mb/s-t tud átlagban)
na és persze a metadata fájl is hatalmasra nőtt és ezermillió fragmentre tört (ettől is lassult be a gép). persze miután mindent kiírtam, töröltem, és defragoztam mindent, akkor ismét helyreállt a régi rend és sebesség.
de mivel ez nálam időről időre visszatérő probléma, kéne rá valami megoldás, de nem nagyon találtam...
elméletileg az ntfs szemrebbenés nélkül visz több százezer fájlt is egy könyvtárban, viszont nálam a 15000-nél már igencsak megrebbent a szeme...! lehet valami finomhangolás kéne neki? de ilyenről nem találtam infót. valaki esetleg?
a másik, hogy a metadatát nem lehet valahogy rögzített méretűre beállítani, hogy ne töredezzen annyira?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest