- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
A rendszer bizonyos időközönként létrehoz úgynevezett rendszerellenőrzési pontokat, amiket később fel lehet használni visszaállitásra, természetesen te is hozhatsz létre ilyen pontokat.
Ha még nem volt ilyen pont, mivel friss még a telepités (bár nem értem, hogy miért nem hoz létre egyet alapból a telepitéskor), akkor sajnos ezzel a funkcióval egyenlőre nem mész semmire.
Más ötletem hirtelen nincs, esetleg szoktak itt emlegetni egy Tweak UI nevű progit, amivel rengeteg mindent biztonságosan be lehet állitani, hátha azzal jutsz valamire. Itt találtam egy linket, ha esetleg kipróbálnád, bár nem tudom, hogy ez-e a legfrissebb verzió, én még nem használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Elite: Dangerous
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honda topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OLED TV topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged