- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Segítségeteket kérném, mert kifogytam az ötletekből..
Adott 1 laptop xp home-al, amit idehoztak, hogy vírusos lett, nem is bootolt. Nopara, xp cd be, fixboot, már megy is. Dolgozott mint atom, Norton 360-at első dolgom volt leszedni róla, majd reboot, csodák csodájára már nem dolgoztatta a winyót. Utána futtattam egy spyware keresést is, talált valamit, azok mentek karanténba, reboot, és azóta nem hajlandó felállni a rendszer! Indulás után az asztal 1mp-re megjelenik, majd jön a "kék csoda" 0x0000008e BSOD kóddal. Csökkentett módban elindul.
Amiket eddig próbáltam:
-csökkentett módban driverek újratelepítése (már amelyiket engedte)
-a törölt fájlok visszaállítása
-xp javításos újratelepítési kísérlet, de nem látja a korábbi telepített rendszert (se prof se home cd-vel)
-hiba javítására keresgéltem, de eddig egyik módszer sem vezetett eredményre.Úgy kellene helyrerakni a kicsikét, hogy a telepített dolgok megmaradjanak rajta, mert közülük néhány nem pótolható. Ghostolás sem játszik, mert a benne lévő 80-as winyóból 12giga szabad és eleve nincs több partíció, tehát egyrészt nincs hova, másrészt ennyi adatot nem is szeretnék átmozgatni.
Ötleteket szívesen várom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Nők, nőügyek (18+)
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest