Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Toma
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
P.H.
senior tag
Ahogy kutakodtam a neten és belebotlottam a bcupdate2.exe-be, akkor nekem is eszembe jutott (az SP2-ben is él még ez a probléma?), csak az a furcsa, hogy pénteken volt defragolva ez a partíció, és a főkönyvtárban mindig kevesebb, mint 10 file volt/van. Újra lesz téve a Windows teljesen este, csak az a 2 bináris file zavar a főkönyvtárban (a BOOTEX.LOG mióta bináris?). Amúgy Bootvis/Optimize System utáni újraindítás után jött elő a dolog, előtte volt vagy 50 normális újraindítás (tűzfal- és antiviruscsere, Norton ment le, nem egykönnyen adja meg magát). Tudom, hogy a Bootvis nem erre való elsősorban, és nem is ''hivatalos'' program, nem lehet, hogy ez okozott gondot?
Pusztán az okokra vagyok kíváncsi, mert most épp nincs a vinyón nélkülözhetetlen dolog, de nem szeretnék ebbe belefutni mégegyszer.
[mod]: Apropó, az ''offline defrag'' a Te szótáradban a ''átteszem másik gépbe a vinyót, egy másik Windows indít, és onnan Defrag''-ot jelent?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Parfüm topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Intel Core i3 10105F processzor -- értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest