Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
cadarn
tag
köszi (tényleg vak voltam :DD )
-
cadarn
tag
Akkor tudnátok adni egy linket amivel letudnám tölteni a sp1-et, a microsoft-nál nem találtam(lehet hogy vak voltam :))
-
Pokerle
tag
Nálam meg amit leszed autómatikusan és telepítené, arra kiírja, hogy ''Nem ment át a Microsoft...'' és csak OK-ra lehet kattintani, amire leállítja a telepítést. Ha manuálisan akarom telepíteni, ugyanezt kapom. Nem lehet ezt valahogy kikerülni?
-
cadarn
tag
volt hogy letiltottam a kerio-t és akkor sem ment, nézegettem hátha a windows security-ben van a hiba de nem láttam semmit.
-
X-COM
nagyúr
pedig én akkor is popupra gyanakszom, kerio nem fog ilyet?
mikor megnyomod a telepítés gombot egy eula-s popup szokott jönni -
cadarn
tag
nem gátolja semmi a popup-okat
és amikor be akarom zárni az ablakot ki írja hogy ezzel megszakítanám a frissítést LOL mert nem frissít, volt hogy hagytam kb fél órát had csinálja de nem történt semmi. -
X-COM
nagyúr
nemtom, esetleg megfogja valami popup-okat?
-
cadarn
tag
Van egy legális windows xp-m, amikor rámegyek hogy windows update, minden megy rendesen, felismeri hogy melyik frissítések kellenének stb, ám amikor rá akarok kattintani hogy telepítés egyszerűen nem történik semmi, mi lehet az oka
-a biztonsági frissítések fenn vannak mert az auto-update felismeri őket és úgy feltudom rakni de pl a service pack1-et nem tudom felrakni mert az auto update-el nem jön le, a tűzfalam kerio firewall 4.0.16-próbáltam hogy külön engedélyt adjon a microsoft.com servernek de nem történt semmi változás
ui:A régi rendszeremmel ment rendesen a telepítés(ugyan ez a windows)
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest